Sommerskole

Vi, AGF, har siden 2011 lavet Sommerskole for overvægtige og inaktive børn i samarbejde med Aarhus Kommune. Tilbuddet er en del af sommerferieaktiviteterne. Det er ofte i den første uge af børnene sommerferie.

Hvad laver vi
Vi laver hvert år en masse forskellige former for bevægelse og idræt. Fokus er, ligesom til dagligt, at skabe glæde ved det at bevæge sig, og derudover ønsker vi at præsentere børnene for lidt nye idrætsgrene, eksempelvis taekwondo og ultimate.

Sund mad
Hver dag laves frokost med fokus på sunde madvarer. Børnene hjælper i hold med at lave maden til de andre og sig selv.

Konceptet Det er en camp med plads til det enkelte barn, hvor de får noget ud af det fysisk, lærer at lave sund mad og hvor instruktørerne har tid til dem.

Sted
Vi har de sidste mange år været på Læssøesgadeskole, Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C.

Tilmelding
Man kan tilmelde sig sommerskolen, når Aarhus Kommune har udsendt deres ferieavis. Tilmeldingen har de sidste år åbnet op midt i juni. Husk dog at holde øje med avisen og hjemmesiden.
Man kan tilmelde sig her på siden, under fanen tilmelding finder du holdet sommerskole. her bliver du ført videre til vores tilmeldingssite hvor du udfylder barnets og dine oplysninger. OBS vi har deltagerbegrænsning på 25 børn, herefter kommer man på venteliste.

Pris: Tilbuddet er gratis!