Om os


Hercules og Afrodite Sport er et idrætstilbud for overvægtige og inaktive børn/unge i Århus Kommune. Ideen med tilbuddet er vise børn og unge, at det kan og skal være sjovt at bevæge sig. Dette gøres samtidigt i et fællesskab med andre børn, som heller ikke har oplevet denne glæde endnu. Vi har tre hold: Et for 6-8 årige, et for 8-10 årige, samt et for 10-15 årige (se holdbeskrivelser for flere detaljer)

Vi kan tilbyde træning af kvalificerede instruktører. Basetrænerne udvælges i samarbejde med undervisere på byens relevante uddannelsesretninger. Dette betyder at alle basetrænere vil have både en idrætsfaglig og en pædagogisk viden. De kommer som oftest fra Institut for Idræt eller VIA University College (lærer-, pædagoger- og fysioterapeut studerende).

Hercules og Afrodite Sport er en afdeling under AGF. Værdierne i en idrætsforening er blandt andet det unikke fællesskab. Stifter af Hercules og Afrodite Sport, Thomas Ahrentz, beskriver det således:
“Grundkernen er egentlig den, at vi er en idrætsforening, og at vi møder jer med åbne arme og byder jer velkommen til et fællesskab, som er et fællesskab bygget op omkring idræt og bevægelse.”

I Hercules og Afrodite Sport har vi, udover vores foreningsværdier, et ønske om at være et alternativ til lige netop den foreningsidræt, vi kender. Hercules og Afrodite Sport kan derfor ses som et godt tilbud i sig selv eller et springbræt til at komme i gang med at dyrke en udvalgt idrætsgren i en forening.

Kontakt


Kontakt Nina, Niels og Marie

Email:
herculesogafrodite@gmail.com

Mobil:
30 11 69 75

Vi er nemmest at træffe på e-mail. Vi forsøger at være ved telefonen, så meget som muligt. Hvis vi ikke kan træffes bedes du lægge en besked, så vender vi tilbage.

AGF HERCULES OG AFRODITE HAR FØLGENDE HOLD:

Mandagsholdet:
8-10 årige kl. 15.30 – 17.30 i DGI-huset

Onsdagsholdet:
6-8 årige kl. 16.00 – 18.00 i DGI-huset

Tirsdag/torsdagsholdet:
10-15 årige kl. 16.00 – 17.30 i Fjordgade Forenings- og fritidshus

Samarbejdspartnere:

 
© Copyright 2011 AGF Hercules og Afrodite, Terp Sskovvej 16-20,8260 Viby J. CVR.NR. 41845015 | webdesign