Tilmelding

Tilmelding til holdene foregår gennem Conventus, som betyder, at skal tilmelde sig vores hold online og med dankortbetaling. Det er en enkel måde at melde sig selv eller sit barn på et hold, og giver instruktører og bestyrelsen let mulighed for at kontakte jer forældre.

Kontakt Stine og Trine

Email:
herculesogafrodite@gmail.com


Mobil:
30 11 69 75

Obs! Vi træffes mandag, onsdag og fredag mellem kl. 15.00 og til kl. 17.30.

(Uden for denne tid kan der lægges en besked på telefonsvaren og jeg svarer tilbage hurtigst muligt.)


Indmelding

Tidligere medlemmer vil altid kunne tilmelde sig før nye. Tilmeldingen sker i starten af den nye sæson (august/september), hvor der betales for hele sæsonen. Der er mulighed for tilmelding efter jul, hvor kontigent er sat ned til halv pris og gælder indtil sommerferien.

Fritidspas

Børn med fritidspas skal tilmeldes nedenfor som almindeligt, men efter betaling sendes fritidspasset og et kontonummer til kassereren, der refunderer pengene. Skriv en email for flere detaljer.

Når betalingen er foretaget, er du medlem og har en plads på det tilmeldte hold. Skulle holdet være overtegnet, bliver du registreret på en venteliste og får automatisk en mail, hvis en plads bliver ledig. Hvis du ønsker pladsen, kan du acceptere og foretage betaling – eller afvise, hvorefter pladsen bortfalder straks. Ét fejltryk betyder ny registrering på ventelisten. Så vær omhyggelig med at notere din mailadresse korrekt.

Husk at læse vores Handelsbetingelser

Her modtages Dankort og eDankort: