Opskrifter

Den skjulte laks

Ingredienser

  • 1 lakseside
  • 2 spsk salt
  • 2 store gulerødder
  • 2 forårsløg eller ½ porre
  • 1 pose spinat (frost)
  • 1 rød peberfrugt

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 200 grader ved alm ovn. Laksen ligges på et stort stykke stanniol på bordet og drysses jævnt med salt. (ikke for meget) Vand koges i en elkeddel og hældes over spinaten, så den tør. Vandet sigtes ud af spinaten. ”Det ville være en god idé, at klemme det sidste væske ud af spinaten, så brug mullerne.” Spinaten ligges jævnt fordelt på hele laksens top, så den er godt dækket. Gulerødderne skrælles hen over laksen. Forårsløgene og peberfrugten skæres i små stykker og placeres ovenpå spinaten, sammen med gulerødderne.

Laksen puttes i midten af ovnen i 20-25 min. Laksen er færdig når den har en ens lyserød farve hele vejen igennem. Dette tjekkes ved at skære laksen forsigtigt over, der hvor den er tykkest. Er den meget kraftig lyserød er den ikke færdig endnu.

Indbagte hemmeligheder

Ingredienser

  • 1 lakseside
  • 1 plade filodej
  • 1 pose hakket spinat (frost)
  • 2 spsk salt
  • 1½ dl fromage frais
  • lidt salt og saften fra 1 lime

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 200 grader ved alm ovn. Filodejen tages op og ud af posen. Der kommes et rent vådt håndklæde hen over filodejen, så den ikke tørre ud. Vand kommes i en elkeddel og koges op. Det kogte vand hældes ud over spinaten, som tøs op. Vandet og spinaten hældes igennem en si, hvorpå al vand presses ud af spinaten. Blendes (røres) sammen med fromage frais og salt samt citronsaft tilsættes. Skinnet fra laksen tages let af med en kniv. Filodejen ligges på et stykke bagepapir på en bageplade, og den hele laks kommes ovenpå. Ovenpå laksen ligges spinat toppingen, og filodejen ligges over, så laksen dækkes til. Dejen smøres til med vand, og lukkes forsvarligt. Sættes i midten af ovnen og bages i 20-25 min.

Laksen er færdig når den har en ens lyserød farve hele vejen igennem kødet. Dette finder man ud af, ved at skære forsigtigt igennem laksen, der hvor den er tykkest.

Tip: Hvis filodejen bliver tør, og dermed ikke er til at arbejde med, putter man noget vand på en pensel, og pensler filodejen med vand. På den måde forbliver den våd og er derpå lettere at arbejde med.

Sur/sød fuglefrø med fisk

Ingredienser

  • 1 lakseside
  • 2 dl hørfrø
  • 2 dl solsikkekerner
  • 2 spsk soya sauce
  • 2 dl sur/sød chilisauce
  • saften fra en frisk lime

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 200 grader ved alm ovn. Hørfrø og solsikkekerner ligges på bagepapir på en bageplade og ristes i ovnen. De er færdige når de skifter farve og begynder at poppe (ca 10 min). Laksen ligges på bagepapir på en bageplade. Chillisauce og soya blandes sammen i en skål med den pressede limesaft. Når frøene er poppet i ovnen kommes de ned i skålen og blandes sammen med saucen. Saucen smøres i et jævnt fordelt lag ovenpå laksen, som bages i ovnen i 20-25 min.

Laksen er færdig når den har en ens lyserød farve hele vejen igennem. Dette tjekkes ved at skære laksen forsigtigt over, der hvor den er tykkest. Er den meget kraftig lyserød er den ikke færdig endnu.

Sommerfisk med sur/sød 2 personer

Ingredienser

  • 4 fileter af Tilapia
    (torsk kan også bruges)
  • Lidt salt
  • 4 bananer → rigtig modne!!
  • 300 gram semi soltørrede tomater i olie
  • 22 gram Basilikum
  • 90 gram rød peberfrugt
  • 18 gram citronsaft
  • 36 gram ruggryn

Fremgangsmåde

Tilapia ligges på stanniol og letsaltes. Soltørrede tomater, basilikum, peberfrugt, valnøddeolie og citronsaft kommes i en blender og blendes godt, til det har en ens konsistens. Tages op i et glas hvorpå Ruggryn tilsættes og vendes rundt med en ske i pestoen. Pestoen kommes på Tilapia’en, hvorpå den modne banan skæres ud og ligges ovenpå. Kommes i ovnen i 15 min ved 180 grader. (afhænger af dens tykkelse).

Sommerlig koldskål med knas og bær 4 personer

Ingredienser

  • 1 liter kærnemælk
  • 250 g skyr 0,2%
  • En lækker ren vanillestang
  • 2 overmodne bananer (efter smag)
  • Citronsaft fra ½-1 citron (efter smag)

Fremgangsmåde

Bananen blendes, så den bliver til mos. Vanillestangen flækkes på midten og ”indmaden” tages ud. Skyr puttes i en skål sammen med vanillestangen og kærnemælk. (meget vigtigt dette sker på lavt blus, hvis der anvendes piskeris) Bananmosen tilsættes sammen med ½ presset citronsaft og piskes godt sammen igen. Sættes på køl imens knaset laves, så smagen kan sætte sig rigtigt.

”Kammerets skjulte junkies”4 personer

Ingredienser

  • 250 g rugbrød
    (fuldkorns- og nøglehulsmærket)
  • 2 spsk olie
    (brug her oliven eller raps olie)
  • Krydderier
      Eksempelvis:
    • kanel
    • salt
    • kardemomme
    • saft fra kirsebær eller andre bær

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 200 grader varmovn. Rugbrød skæres i meget små tern. De små tern kommes i en pose, hvor der er tilsat olie, salt, kardemomme og kanel. Posen rystes godt, så det hele bliver blandet godt sammen. Kommes på en plade der er belagt med bagepapir og kommes i ovnen indtil de er sprøde. Dette tager ca 20-25 min.

FRYGT-IS4 personer

Ingredienser

  • 375 g bananer
    (Lagt i fryseren dagen inden og
    skåret i mindre stykker)
  • 150 g blåbær
  • 50 g jordbær eller hindbær

Fremgangsmåde

Det hele kommes i en blender og blendes til det får en cremet konsistens. Serveres straks !!

Bruges der hindbær skal de koges inden de fryses og bruges af hensyn til bakterier.

Frugt med knasende låg6 personer

Ingredienser

    Frugten
  • 2 bananer
  • 2 æbler
  • 1 dåse fersken i egen juice
  • evt blomme og pærer
    låg
  • 70% havregryn
  • 30% mandler
    - Nok til det dækker frugten i fadet
  • Saft fra dåsen af fersken
  • evt suppleret med lidt multijuice
    - ikke tilsat sukker
  • Kanel

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 200 grader varmovn.
Frugten skæres i gode mundrette stykker og lægges i et ovnfast fad.
Mandlerne knuses groft i en blender. Mandler og havregryn kommes i en skål, hvor der tilsættes juice fra fersken, (evt juice) og vand. (Smages til så det har en god smag, konsistensen skal være klæbende).

Frugten drysses med et godt lag kanel Låget ligges henover Kommes i ovnen i 25-30 min (indtil låget er sprødt.) Kan serveres med skyr blendet med blåbær eller jordbær eller en Sund frygtis / frugt is.

Groft brød - Med tunsalat

Ingredienser

  • 1 dåse tun
  • 2 spsk skyr 0,2%
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ kop majs
  • citronsaft

Fremgangsmåde

Guleroden og peberfrugten puttes i en blender og blendes, så det stadig er lidt groft. Tunen puttes i en skål hvorpå der tilsættes skyr og resten af ingredienserne. Det hele røres rundt. Spises på knækbrød, rugbrød, franskbrød eller puttes i et fuldkornspita brød. Spises sammen med salat og grøntsager.

Groft brød - Med Rejesalat

Ingredienser

  • 4 spsk Skyr/Fromage fraiche
  • 200 g Rejer
  • 2 tsk Saft fra asparges
  • god håndfuld Dild
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 2 skiver Rødløg
  • Citronsaft og salt efter smag
    (MAKS ¾ tsk salt)

Fremgangsmåde

Skyr puttes ned i en skål. Her tilsættes asparges, hvidløgspulver, citronsaft og salt. Rødløgene skæres i meget små tern og kommes i blandingen. Rejer og dild kommes i, og det hele smages til. Der må ikke tilsættess mere salt.. er der mangel på smag tilsættes mere rødløg, asparges saft, citronsaft og hvidløgspulver..

Groft brød - Med Æggesalat

Ingredienser

  • 4 spsk Skyr / fromage fraiche
  • 4 Æg
  • 1 Syrligt æbler
  • 1½ spsk Karry
  • 1 lille tsk chillipulver
  • 2 skiver Rødløg
  • Rød peberfrugt 40 gram
  • salt (maks ¾ tsk)
  • citronsaft efter smag

Fremgangsmåde

Skyr puttes i en skål. Her tilsættes karry, chilipulver, citronsaft og salt. Rødløg skæres i meget små tern, det samme gøres med peberfrugten og æggene. Æblet rives groft på et rivejern og presses lidt i hånden så væsken ryger af og kommes ned til det andet. Mangler der smag tilsættes der IKKE mere salt. Derimod kan den piftes op med chilipulver, hvidløgspulver, rødløg og citronsaft.

Brændende Pandekager - Med bærCa. 10 stk

Ingredienser

    Pandekager
  • 3 æg
  • 250 g speltmel eller hvedemel
  • 5 dl mælk
  • ½ tsk salt
  • 4 dl brændnælder
  • lidt citronsaft
  • olie til bagningen
    Bær
  • 400 g skyr / fromage fraiche
  • 200 g jordbær
  • 200 g blåbær
  • 2 bananer

Fremgangsmåde

Pandekager:
Brændnælderne – hvis de er friske overhældes de med kogende vand og står et minut. Hældes i en sigte og blandes med resten af ingredienserne → kan også købes tørre. Pandekagerne bages lysebrune på en pande varmet lidt op med olie. De er færdige når begge sider er gyldenbrune.

Bær:
Skyr kommes i en skål. Bananer skæres i små stykker og kommes ned i skålen med skyr. Bærene skylles og kommes også ned. Røres rundt og serveres til pandekagerne.

Julekugler med kakao

Ingredienser

  • 200 g dadler
  • 4 spsk god kakaopulver
    (Her bruges Urtekrams fedtreducerede)
  • 100 g havregryn/ruggryn
    (mere kan tilsættes så massen ikke er for klistret)

Fremgangsmåde

Det hele kommes i en blender og blendes sammen til en ensartet masse.
Der kan tilsættes vand hvis den er for tør. (Der kan også tilsættes 1-2 tsk valnøddeolie som giver den sunde umættede fedtsyrer og lidt smag og der kan tilsættes knuste mandler, som virkelig også er godt) Laves til små kugler og kommes i køleskabet. De er bedst efter 3-4 timer i køleskabet og laves gerne et døgn inden de skal spises.

Mandipan

Ingredienser

  • 100 g dadler
  • 100 g mandler
  • evt lidt mandelessens

Fremgangsmåde

Det hele blendes til en ensartet masse i en blender. Kan du ikke lide den hårde konsistens mandlerne giver med skal, kan de smuttes inden. Dette gøres ved koge noget vand i en elkeddel og putte over dem i 3-5 min. indtil de er nemme at smutte og skallen pilles af. Det bedste er dog at spise dem med skallen, da skallen indeholder vigtige mikronæringsstoffer og er rig på speciel monoumættede fedtsyrer og B6-vitamin. Som er sat i forbindelse med fedtforbrænding og sukkerforbrænding i kroppen. Formes til kugler eller til en lang stang som evt dyppes i en mørk chokolade. Derpå har du en meget sundere marcipanbrød.

Kylling med jul5 personer

Ingredienser

  • 5 kyllingebryster
  • 8 spsk abrikossyltetøj
    (vi brugte Fynbo light fra Rema)
  • 4 spsk soya sauce
  • salt
  • lidt citronsaft

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 200 grader varmluft. Marinaden bestående af syltetøj, soya salt og citron røres sammenog kyllingen smøres ind i marinaden. Kommes i ovnen i 25-35 min. Marinaden smøres på ca 4 gange Kyllingen er færdig når midtertemperaturen er på 80 grader.

Rødderne i ovnen4 personer

Ingredienser

  • 250 gram Kartofler
  • 250 gram Knoldselleri
  • 3 spsk olie
  • oregano → 1-2 bundter
  • 1½ spsk citronpeber

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 180 grader Kartofler skrælles og knoldsellerien ordnes. Skæres begge i små stykker, så de kommer til at ligne pommes fritter. Olie, oregano og citronpeber kommes i en pose, hvorpå kartofler og sellerien ligges i og vendes rundt. Kommes på en bageplade beklædt med bagepapir og kommes i ovnen i 20-25 min → indtil de er blevet møre.

Julesalat 4 personer

Ingredienser

  • 2 appelsiner
  • 1 fenikkel
  • ½ julesalat
    (eller en meget lille)
  • Gojibær eller rosiner
  • 3 gulerødder
  • 15 gram mandler

Fremgangsmåde

Det hele snittes i fine små stykker. Gulerødderne snittes på den grove side af et rivejern. julesalaten snittes tyndt, skrællet fra appelsinen skæres af og den skæres i tynde skiver. Det er meget vigtigt at fennikel er skåret i meget tynde tråde. Gojibær og mandlerne tilsættes (kan evt skæres ud i mindre stykker inden, eller kommes i ovnen med lidt kanel, hvidløg, soya eller lige den smag i ønsker (tilsæt da lidt vand også)). Puttes op i skåle seperart eller i en stor skål og vendes.

Tørret frugt med kanel

Ingredienser

  • 2 æbler
  • 1 banan
  • ½ ananas
  • 1 pære
  • kanel

Fremgangsmåde

Det hele skæres ud i utrolig tynde skiver.. Kan gøres nemt på en pålægsmaskine. Æblerne drysses med kanel og det hele kommes i ovnen på 70 grader i ca 2 timer. - Vigtigt der holdes øje med dem. De skal være brune og faste i konsistensen når de er færdige. Kommer til at smage utrolig godt og den tørrede ananas smager af karamel.

Ekstra opskrift - MadsnegleCa. 12 stk

Ingredienser

    Dej:
  • 25 g gær
  • 1 dl lunkent vand
  • 2 dl skummetmælk
  • ½ tsk. Salt
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 400 g fuldkornshvedemel
  • 150 g rugflager
    (kværnes i kaffekværn, blender eller lignende)
    Fyldet:
  • 4-5 bananer
  • Pesto bestående af
  • 300 gram semi soltørrede tomater i olie
  • 22 gram Basilikum
  • 90 gram rød peberfrugt
  • 18 gram citronsaft
  • 36 gram ruggryn

Fremgangsmåde

Gæren smuldres i det lunkne vand, hvorefter resten af ingredienserne tilsættes. Tilsæt mere mel hvis dejen er for våd.

Dejen sættes til hævning til dobbelt størrelse og æltes herefter og rulles ud til en stor firkantet pizza.

Fyldet spredes ud på bunden (bananerne skæres i små stykker og pestoen laves) og den rulles sammen hvorefter man skærer sneglene i ca. 1,5 cm tykkelse. Sættes til hævning i ca. en halv time. Herefter pensles med olie og sneglene bages ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Ekstra opskrift Frøpch:

Ingredienser

  • 1 dl hørfrø
  • 1½ dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1½ dl havregryn/ruggryn
  • 2 dl hvedemel
  • 1½ dl rugmel
  • 1 spsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • ¾ dl olie
  • 2 ½ dl vand

Fremgangsmåde

Ovnen tændes på 180 grader varmovn Det hele blandes sammen i en skål Fordeles på 3-4 bageplader beklædt med bagepapir. Rulles ud med en kagerulle så de er meget tynde og skæres i stykker med en pizza-kniv Dette gøres nemmest ved at ligge dem på et bagepapir og ligge yderligere et bagepapir over dem, før du ruller. Så sidder de heller ikke fast i rullen. Kommes i ovnen i 18 min.

Ekstra opskrift Sund julemorgen 1 personer

Ingredienser

  • 1 dl havregryn eller ruggryn
  • 2 dl vand
  • 1 banan
  • Kanel
  • bær
  • Evt grofthakkede mandler

Fremgangsmåde

Bananen blendes i en blender. Havregryn/ruggryn og bananen kommes i en gryde sammen med vand. Efter 2-3 min har det kogt ind og blevet til grød. Kommes op i en skål eller dyb tallerken. Drysses med kanel og der tilsættes jordbær og blåbær. Dejlig måde at starte morgen ud på.

Agurke- og gulerodsstave med avocado-spinatdip4 personer

Ingredienser

  • 200 g spinat
  • 1 avocado
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g græsk yoghurt
  • salt og peber
  • 5 gulerødder
  • 1 agurk

Fremgangsmåde

Knug spinaten fri for vand og hak den groft. Skær avocadoen over i 2 halve og fjern stenen. Mos avocadoen. Hak hvidløg fint. Bland spinat, avocado, yoghurt, hvidløg, salt og peber sammen i en skål.

Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skær agurken i stave.

Kartoffelsalat med spinat og rejer4 personer

Ingredienser

  • Kartoffelsalat
  • 500 g kartofler
  • 200 g frisk spinat
  • 2 forårsløg
  • 100 g rejer
  • Dressing til kartoffelsalat
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk salt
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne og lad dem køle af. Skær dem i mundrette stykker. Skyl spinaten og pres forsigtigt vandet fra med hænderne. Snit forårsløgene i tynde skiver. Rør olivenolie, citronsaft, sennep og salt sammen, så saltet opløses.

Bland dressingen sammen med kartofler, spinat og forårsløg. Læg forsigtigt rejer ned i salaten. Smag til med salt og peber.

Knækbrød med tomatsalsa4 personer

Ingredienser - knækbrød

  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl sesam
  • 1 dl havregryn
  • 3½ dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • 1 dl olie
  • 2 dl vand

Ingredienser - tomatsalsa

  • 200 g tomater
  • ½ rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 cm rød chilipeber
  • ½ tsk olivenolie
  • 2 tsk friskpresset limesaft eller citronsaft
  • 1 knivspids salt og peber

Fremgangsmåde - knækbrød

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Rør alle tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt olie og vand og rør det hele godt sammen med en håndmixer. Glat dejen ud i et tyndt lag mellem to stykker bagepapir på to bageplader. Skær dem ud i stykker på 5x5 cm og pensl dem med vand.

Bag knækbrødene på en bageplade i ca. 15 min. Hold øje med knækbrødene, så de ikke bliver brankede. Bræk knækbrødene fra hinanden, når de kommer ud af ovnen, og lad knækbrødene køle af på en rist.

Fremgangsmåde - tomatsalsa

Skær tomatbådene i meget små tern. Hak rødløg og hvidløg meget fint. Flæk chilipeberen og skrab de hvide kerner ud. Skær den i bittesmå tern. Bland tomat, løg, hvidløg, chilipeber med olivenolie og limesaft.

Smag til med salt og peber.

Lækre frugtspyd4 personer

Ingredienser

  • 1 appelsin
  • 2 kiwier
  • 1 æble
  • 2 bananer
  • 16 blå vindruer
  • 8 spyd

Fremgangsmåde

Læg spydene i vand, så du ikke får splinter i munden. Skræl appelsinen og del den i både. Skær hver båd i 2 stykker. Skær kiwi i 4 skiver på tvær og skær skrællen af hver skive. Skyl æblet under vand og skær æblet over så du har 4 både. Fjern kernehuset og skær hver båd i 4 stykker. Fjern skrællet fra bananen og skær den i 8 skiver. Skyl vindruerne. Sæt frugtstykkerne på skift på spydene.

Lækre smoothies4 personer

Ingredienser

  • 300 g bær
  • 3 dl juice

Fremgangsmåde

Start med at blende halvdelen af bærrene med halvdelen af juicen. Hæld derefter resten af bærrene og juicen i, og blend til det bliver en lækker smoothie.

Server i et glas med sugerør.

Minipizza8 minipizzaer - 4 personer

Ingredienser

  • 2 dåser tomatpuré
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano
  • ½ tsk salt
  • 8 pitabrød
  • ½ løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse majs
  • 1 pakke cocktailpølser
  • 1 pakke skinke i strimler
  • 1 pose revet ost

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Rør tomatpuré, oregano og salt sammen i en lille skål. Pres hvidløg med en hvidløgspresser og bland det i skålen. Læg pitabrødene på en bageplade med bagepapir og fordel tomatsovsen på pitabrødene. Hak løg og peberfrugt. Skær cocktailpølser over på langs. Hæld vandet fra dåsen med majs.

Pynt pitabrødene med løg, cocktailpølser og majs på halvdelen af brødene. Pynt den sidste halvdel af pitabrødene med peberfrugt og skinkestrimler. Drys alle minipizzaerne med revet ost.

Minipizzaerne skal bage i ovnen i 12-15 min eller til osten er smeltet og fyldet har fået farve.

Ovnbagte tomater4 personer

Ingredienser

  • 8 små tomater
  • ¼ bundt frisk persille
  • ¼ frisk chili
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk oregano
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 250 grader varmluft. Skær tomaterne over i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir. Hak persille og rød chili meget fint. Bland hakket persille og rød chili med olivenolie, oregano, salt og peber.

Stil dem i ovnen i 7-10 min. Hold øje med dem, så de ikke bliver for brankede.

Peberfrugtstænger og gulerodsstave med chilidip4 personer

Ingredienser

  • 1 cm af en frisk rød chili
  • 1½ dl yoghurt naturel
  • 1½ spsk sød chilisauce
  • 3 gulerødder
  • 2 peberfrugter

Fremgangsmåde

Hak chili meget fint. Rør yoghurt sammen med sød hakket chili og chilisovs. Skræl gulerødderne og skær dem i stave. Skær peberfrugten over i to halve og fjern kernerne. Skær dem over i lange stænger.

Rødbedesalat4 personer

Ingredienser

  • 2 rødbeder
  • 2 store gulerødder
  • 1 æble
  • 1 appelsin

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og riv dem. Skræl rødbeden og riv den. Vask æblet og skær det i fire både. Fjern kernehuset. Skær æblet ud i mange små stykker. Vend revet gulerod, rødbede og æblestykkerne sammen. Halver appelsinen og pres saften fra. Hæld det ud over salaten.

Wok med kylling4 personer

Ingredienser

  • 3 dl perlespelt
  • vand
  • 1 tsk salt
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk olie
  • 200 g kyllingeinderfilet
  • 1 knivspids salt og peber
  • 200 g champignon
  • 1/3 romanesco-kål
  • 2 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 spsk chilisovs
  • 1 tsk karry

Fremgangsmåde

Fyld en gryde med perlespelt, vand og salt. Det skal koge i 25 min.

Hak løg og hvidløg. Svits det i olie i en wokgryde. Drys kyllingestykkerne med salt og peber, og hæld dem i gryden. Skyl champignoner og skær dem over i kvarte. Hæld dem i gryden. Skær romanesco-kålen ud i små buketter og hæld dem i gryden. Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker. Halvér peberfrugten og fjern kernerne. Skær den i mindre stykker og hæld det i gryden. Tilsæt kokosmælk, chilisovs, karry og smag til med salt og peber.