Om Os

Kontakt Trine Prip Estrup og Stine Lykke Carstensen

Email:
herculesogafrodite@gmail.com


Mobil:
30 11 69 75

Obs! Jeg træffes mandag, onsdag og fredag mellem kl. 15.00 og til kl. 17.30.

(Uden for denne tid kan der lægges en besked på telefonsvaren og jeg svarer tilbage hurtigst muligt.)

Hercules og Afrodite Sport er et idrætstilbud for overvægtige og inaktive børn/unge i Århus Kommune. Ideen med tilbuddet er vise børn og unge, at det kan og skal være sjovt at bevæge sig. Dette gøres samtidigt i et fællesskab med andre børn, som heller ikke har oplevet denne glæde endnu. Vi har fire hold, to hold for 0-2. klasse, et for 3-4 klasse, samt et for de 11-15 årige. (se holdbeskrivelser for flere detaljer)

Vi kan tilbyde træning af kvalificerede instruktører. Basetrænerne udvælges i samarbejde med undervisere på byens relevante uddannelsesretninger. Dette betyder at alle basetrænere vil have både en idrætsfaglig og en pædagogisk viden. De kommer som oftest fra Institut for Idræt eller VIA University College (lærer-, pædagoger- og fysioterapeut studerende).

Hercules og Afrodite Sport er en afdeling under AGF. Værdierne i en idrætsforening er blandt andet det unikke fællesskab. Stifter af Hercules og Afrodite Sport, Thomas Ahrentz, beskriver det således:
"Grundkernen er egentlig den, at vi er en idrætsforening, og at vi møder jer med åbne arme og byder jer velkommen til et fællesskab, som er et fællesskab bygget op omkring idræt og bevægelse."

I Hercules og Afrodite Sport har vi, udover vores foreningsværdier, et ønske om at være et alternativ til lige netop den foreningsidræt, vi kender. Hercules og Afrodite Sport kan derfor ses som et godt tilbud i sig selv eller et springbræt til at komme i gang med at dyrke en udvalgt idrætsgren i en forening.