Fritidspas for børn og unge

Aarhus Kommunes fritidspasordningen er forlænget med 2 år - indtil 31. december 2013. Sport & Fritid tilbyde at betale kontingentet, hvis dit barn ønsker at deltage i en foreningsaktivitet i Aarhus. Med fritidspasset i hånden kan du få betalt op til 1.000 kr. i kontingent i en børne-, ungdoms- eller idrætsforening efter dit barns eget ønske. Hvis du har modtaget fritidspas til ét eller flere af dine børn, men har andre skolebørn, der går i 0. til 9. klasse, så kontakt Sport & Fritid, så sender de dig et fritidspas til dem også.


Sådan benytter du og dit barn fritidspasset

  • Fritidspasset vises til den forening, som dit barn ønsker at blive medlem af.
  • Foreningen skal påføre kontingentoplysninger på bagsiden. Herefter skal du ikke foretage dig mere. Husk at få fritidspasset tilbage igen.
  • Foreningen får herefter kontingentbetalingen fra kommunen.

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Morten Thomsen på tlf. 89 40 48 54 eller via e-mail på mnat@aarhus.dk.


Har I fritidspas eller er I berettiget til et, skal I tilmelde jer holdene hvor der står "tilmelding med fritidspas". Dvs. skal du tilmeldes mandagsholdet og har et fritidspas, trykker du på mandagsholdet - tilmelding med fritidspas og udfylder derefter felterne.


OBS! Det er derefter dit ansvar at indsende fritidspasset til
Anette Makkenhauer: Terp skovvej 16-20, 8260 Viby J.
Dette er utrolig vigtigt, hvis du vil sikre dit barn en plads på holdet.